"Érezte, hogy ami elötte áll, az hosszú és nehéz út lesz. De tudta azt is, hogy lesz ereje ehhez az úthoz. Mert akivel nekiindult ennek az életnek, azt maga választotta. S az asszony útja az ura mellett halad, könnyű s nehéz időkben egyaránt." - Wass Albert

 

Egy nyáreleji meleg napon esküvőre voltunk hivatalosak Zitához és Árpihoz. Az esemény Vértes szívében zajlott sok sok vendéggel. A polgári esküvőt két héttel előtte tartották bicikli hátán, elég extrém körülmények között. A templomi esküvő pedig azon a helyen volt, ahol Árpád nagy levegőt véve megkérte Zita kezét (Vérteskozma). A 150 fős násznép lakodalomra Vértesbogláron kapott helyet a Vérteslovas nevű tanyán és hajnalig tartó mulatságba kezdett.

Köszönjük szépen a meghívást, nagyon jól éreztük magunkat és nászutatokhoz sok erőt és egészséget kívánunk! Ugyanis Árpi és Zita a Föld körül fogják tölteni nászutukat bicikliháton 2-3 évig!

Az útról itt tájékozódhattok és képeket is itt találtok, érdemes ránézni az oldalra!

Sok boldogságot! Éljen az ifjú pár!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://amrasura.blog.hu/api/trackback/id/tr292982576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása