Angyalisziget - Alanar szigete

2011.07.08. 16:00

"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő.
Fellép és lelép: s mindenkit sok szerep vár életében."

- William Shakespeare

 

Július második hétvégéjén Judit, Levente, Charlie, Karesz és én megszálltuk Angyalit és 3 napig uraltuk. Megszállásunk célja semmi különös nem volt, csupán játszani szerettünk volna megfelelő környezetben.
A játék nem más, mint szerepjáték volt, ezen belül is Codex. Így megérkezésünk után mindenki átváltozott: Judit - Ja' inn, Levente - Leonírász, Karesz - Thanil, Hilda - Annalyn és Charlie a kalandmester. Küldetésünket hamar megkaptuk, tudomásul vettük és nem félve a haláltól indultunk Alanar szigetére, feladatunk "csupán" annyi volt, hogy mentsük meg a szigetet. Charlie fantasztikusan felkészült különféle térképekkel, feladványokkal és csodálatos misztikummal hintette be az egész játékot. Képességeinket szerencsésen használtuk az esetek többségében, de így is volt, hogy szorult helyzetbe kerültünk, de végül természetesen megmentettük a szigetet! :)

Személyes véleményem szerint a Codexben sokkal jobb harcolni, mivel valósághűbb és nem csak a nagy kockadobáson múlik minden. Viszont pont a realisztikussága miatt veszít kicsit fantasy jellegéből a világ amiben játszunk.

Hétvége folyamán finomakat ettünk hála érte a vaslapnak és Charlienak! :) Na persze a hideg vizes vödrös "zuhany" is sokszor segített rajtunk, hogy az agyunkat beindítva megoldjuk a feladatokat.

Összességében egy fantasztikus hétvégét töltöttünk jó társaságban, egy (számomra) teljesen új játék megismerésével és azért nem utolsó sorban megmentettünk egy szigetet is... Nem kis teljesítmény 3 nap alatt! :) Köszönjük Charlie!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amrasura.blog.hu/api/trackback/id/tr653056575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása