Decemberünk

2012.12.13. 19:42

"A búcsúzás fájdalma jelentéktelen a viszontlátás öröméhez képest." - Charles Dickens

Gyűrűk Ura trilógia előzménye A Hobbit ebben a hónapban került vetítésre. Mi mint (egészséges) rajongók el is mentünk a premier utáni első vetítések egyikére. Velünk tartott három barátunk is Noémi, Charlie és Levente. Levente "búcsúbulijának" szántuk a mozizást, mert következő hét elején utazott el (de még nem ez volt az utolsó találkozásunk! :)). A mozi mindegyikőnknek tetszett, természetesen egy-egy részről más volt a véleményünk, hiányoltunk vagy éppen túlzónak találtunk ezt-azt. A látvány leírhatatlan, a felvételek gyönyörűek, a történet (aki olvasta az tudja) magáért beszél. Nagyon várjuk a következő részeket!

The-Hobbit-An-Unexpected-Journey-Wallpapers-4.jpg

Decemberi második programunk egy hirtelen jött koncertmeghívás. Az ajándékot barátainktól kaptuk, méghozzá a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz koncertjére. Péter, Noémi, Levente és mi ketten a VIP szektor mögötti  sorból élvezhettük a koncerteket. (Na ez volt az igazi búcsúest Levente számára, másnap reggel indult is a gépe.) A Harlem Gospel Choir (USA) és a The Voice énekesei léptek fel. A műsor elején beszámolt a szeretetszolgálat a munkásságáról és pár gyermeknek helyben adtak cipősdobozba rejtett ajándékot. Továbbiakban díjakat osztottak ki azok között az iskolák között, akik a legtöbb cipősdobozt gyűjtötték idén karácsonyra. Majd következtek a magyar énekesek. Közülük is Agárdi Szilvia és Pál Dénes varázsolta el a közönséget leginkább. Duettük itt meghallgatható. Harlem Gospel Choir pedig (véleményem szerint) mindenki várakozását felülmúlta. Egyszerűen a félénk, egy helyben ülős, táncolni nem szerető/akaró/tudó embereket olyan szinten megmozgatta, hogy még ők is meglepődtek. Végig vidámak, jókedvűek, mosolygósak és barátságosak voltak. A közönséget nem "fizető vendégnek" tekintették, hanem egy csoportnak, akikkel együtt táncolhatnak, énekelhetnek, zenélhetnek. Csodás hangjukkal és zenéjükkel kellő karácsonyi hangulatot teremtettek és adtak egy jó nagy pluszt az adventi várakozásunkhoz. Ha jönnek még egyszer hazánkba, akkor én biztos, hogy ott leszek a koncertjükön! :)

111909okharlemgospelchoir.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://amrasura.blog.hu/api/trackback/id/tr485003214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása