Szilveszter

2010.12.31. 23:59

"Mit van mit kivánni még
Ily áldott időben? -
Adjon Isten, ami nincs,
Ez új esztendőben."

Arany János

 

Amint lezajlottak a karácsonyi rokonlátogatások, már kezdődött is a szilveszteri készülődés. A szokásos szűk családi körben megtartott ünneplést terveztük kisebb baráti társaság támogatásával. Elsőként Zoli érkezett, mondván, úgysem tud sokáig maradni. A többiekre várva megkóstoltunk jó néhány gyümölcsszármazékot, nehogy valami rosszat tegyünk később az emberek elé. Hamarosan megjött Judit és Lev, kicsit később Noémi Péterrel, végül pedig Szabináék is. Egy keveset biliárdoztunk, miközben továbbra sem kíméltük a különféle nedűket.

Amikor már elég jó volt a hangulat elővettük a Beugrót és már dőltünk is a nevetéstől. Aki esetleg nem tudná miről szól ez a játék annak itt egy rövid részlet.

 

 

Sok változata van még ennek a játéknak és mindegyiken nagyon jól lehet szórakozni - mindenkinek csak ajánlani tudom... A játékot felváltotta Leviék Talizmán stratégiai játéka, amit másfél óra után lényeges létszámveszteséggel tettünk félre. Ekkorra ugyanis az emberek egy része táncra perdült, néhányan pedig visszatértek a biliárdhoz. Zoli persze folyamatosan hajtogatta, hogy neki hamarosan haza kell mennie, mert megy az utolsó busza. Bár még mindig nem hiszi el, én becs szóra szóltam neki. Ezt ő látszólag tudomásul is vette (bár ez nála sosem egyértelmű :P) és visszament táncolni. Hát így esett, hogy Zoli reggelig nálunk ragadt, mivel éjszakai buszokkal már csak igen körülményesen tudott volna hazajutni. Az éjszaka további része hasonlóan telt, amit csak az éjféli pezsgőbontás zavart meg. Öt körül a kissé megcsappant csapatunk is nyugovóra tért. Pár óra szunditás után megnéztük még a Farkasok szövetségét, aztán elköszöntünk egymástól és végérvényesen a 2010-es évtől is...

A bejegyzés trackback címe:

https://amrasura.blog.hu/api/trackback/id/tr152559330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása