[OKT] Dorog - Piliscsaba

2011.08.20. 09:00

"Nem az a fontos, hová mész. Az a fontos, hogy járd az utat, és megélj minden egyes, az úton töltött pillanatot." - Gaál Viktor

 

Triglav után nem ülhettünk a babérjainkon, éreztük, hogy mennünk kell! Így kékeztünk egyet a nemzeti ünnep alkalmával.
Autóval elmentünk Piliscsabára, ott felszálltunk egy Desiro-ra (érdekes, hogy semmi probléma nem volt abból, hogy 3 kutya utazik együtt egy vonaton... Volánnál bezzeg...). Dorogon leszálltunk és pecsételtünk az állomáson, majd nekivágtunk az útnak. Gatyarohasztó meleg volt és a pókok sem kíméltek minket, de legalább csalán nem volt olyan sok...
Nem mondanám, hogy egy izgalmas szakasz, de azért itt is vannak gyönyörű kilátások, főleg ahogy közeledünk Klastrompuszta felé. Sőt még geoládákkal is meg van szórva rendesen az út!
Akár egy laza családi kirándulást is lehet ide szervezni bátran. A közlekedés jó, az útvonal nem nehéz és mint említettem lehet kincsekre is vadászni elég rendesen! :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://amrasura.blog.hu/api/trackback/id/tr83203862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása