Tündérszikla

2010.02.20. 00:00

"A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál." - Josh Billing

Karesszal a Budai hegyekbe látogattunk a szülinapja előtt. Szép havas volt a táj, a kutyák is izgatottan várták, hogy kimászhassanak a kocsiból. :)

Normafánál landoltunk és rögtön ettünk is jóféle rétest. Sétáltunk egészen a Tündérszikláig, ahol Karesz Mayát nagyonis kétségbe ejtette. Leültette a Tündérszikla aljánál és ő felmászott a tetejére. Olyan aggódva figyelte a gazdit, mint anyuka az épp életveszélyben lévő gyermekét! :) Viszont Inka sem volt kutya, ő velem maradt egy kicsit távolabb a sziklától, nehéz volt visszatartanom, hogy nem mentse meg a gazdit! :) Biztosítok mindenkit, Karesz épségben lemászott és nem történt semmi baj (hála az aggódó kutyuknak!).

 Az időjárás viszont keresztbe húzta a számításainkat. Olyan hóviharba keveredtünk, hogy vissza kellett fordulnunk, de persze a lányok a hóesést is élvezték. Rohangáltak össze-vissza. Igaz, este nem jöhettek be a házban, mert jól eláztak, gyanítom ez már nem tetszett nekik annyira! :)

 

Képek: http://picasaweb.google.com/Nagy.Karoly.Menyhert/Normafa# 

A bejegyzés trackback címe:

https://amrasura.blog.hu/api/trackback/id/tr332048586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása