Nyíregyháza - Sóstó Zoo

2010.03.06. 00:00

"Van, amikor megmentünk egy állatot, és nem is sejtjük, hogy ezzel önmagunkat mentettük meg." - Carol Bigley

 

Március első hétvégéén úgy alakult, hogy nem Szürtében és nem is Budapesten találkoztunk, hanem Nyíregyházán. Itt első utunk az állatkerthez vezetett. Mikor leparkoltunk, kicsit furcsa volt, hogy kevesen vannak, de aztán rájöttünk, hogy biztos a hideg miatt...

Belépve a kapun pingvinek sokasága és három édes fóka fogadott minket. Mind a két fajta állat hozta a formáját és produkcióztak, meg is hozták nekünk a jó hangulatot.

Találkozhattunk még többek között jegesmedvével, puputevével, lámával, zsiráffal, nagymacskákkal, madarakkal, majmokkal és elefántokkal.

Nagyon élvezetes volt az állatkertben tett séta, főleg azért, mert nem volt tömegnyomor és mindenre volt időnk. A Zöld Piramis nevű létesítmény még épül, amint elkészül oda is ellátogatunk! :) Lesz írás arról is!

Érdemes ellátogatni gyerekekkel is!

 

További képek itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://amrasura.blog.hu/api/trackback/id/tr772068111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása