Komáromi napok

2010.04.30. 14:49

„Az embereket meg lehet ismerni a zenén keresztül, amit hallgatnak.” - Paulo Coelho

Május első hétvégéje elég sűrűre sikeredett. Pénteken Tatán találkoztunk Hilda gimis osztálytársaival. Iszogattunk egy kicsit a tónál, majd átvonultunk a megszűnés alatt álló Kávéhoz. Itt egyesek „igyekeztek a legtöbbet kihozni magukból” :). Később kettesben sétáltunk egy kicsit a tónál, majd ledőltünk a kocsiba, és aludtunk egy keveset reggelig...

Ezen a héten került megrendezésre az idei Komáromi Napok is. Szombaton átmentünk Révkomáromba, mert aznap rengeteg jó program várt ránk. Fellépett többek között a Csík Zenekar és a Quimby is. Emellett volt még borsétány is, ahonnan két szép boros pohárral tértünk haza, illetve egy helyi kis büféből nagyon finom, fűszerezett sült krumplival álltunk tovább. Kicsit szemerkélt az eső, de semmiképp sem akartuk kihagyni a koncerteket. Szerencsére nem álltunk ki a tömegből, és az eső adta fel hamarabb.

Vasárnap sem unatkoztunk… Aznap volt anyák napja, ezért készítettünk kis origami virágokat, majd görkorival átmentünk Hilda mamájához, egy kis csokor orgonával, amit út közben gyűjtöttünk. Természetesen itt nem hagyhattuk ki a finom sütiket, majd továbbindultunk a Monostori erődhöz. Itt mászkáltunk egy kicsit egy tankon, majd körbenéztünk a fesztivál zárónapján. Összességében mozgalmas, és élmény dús hétvégén vagyunk túl.

További képek itt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://amrasura.blog.hu/api/trackback/id/tr392149195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása