Csak nektek kedveskéim!

2010.07.17. 11:53

"Az út a végtelenbe fut, és a mulatság sosem ér véget." - Robert Earl Keen

 

Egyszer régen, egy messzi-messzi galaxisban létezett egy Refi Tatán. Itt tanyázott egy legendás osztály "a B osztály", kik rettegésben tartották az egész tanári kart. Mikor éppen nem ennek a hobbyjuknak éltek mi mást csinálhattak volna, mint tanultak. Na jó, nem hazudok, BULIZTAK!!!

Volt, hogy csökkentett létszámban, volt, hogy "csordában", de sokszor megesett, hogy teljes létszámmal. Ezekben az esetekben elszabadult a pokol. Talán azért is kedvelték ezt a tevékenységet, mert tudták, hogy ezzel is rettegésben tartják kedves tanáraikat. De ez már nagyon régen volt... Az érettségit is megszerezték már...

De eme jó szokásukat természetesen megtartották, tehát buliznak, amikor csak lehet. Még az sem törte meg őket, hogy voltak köztük kik külföldre mentek és szinte mindenki más iskolában tanul/nem tanul. :) Sőt, mikor a külföldiek hazatértek, ez még több buli lehetőséget tartogatott és ezt rendesen ki is használták.

Szóval mikor bulizunk legközelebb??? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://amrasura.blog.hu/api/trackback/id/tr702286008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása